Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sociolog, întrebare delicată pentru PSD

surpriza

PSD este într-o situaţie destul de dificilă din punct de vedere politic, după ce ultimele decizii ale Guvernului au scos oamenii în stradă. Pe lângă instituţiile din România, modificările aduse Codului Penal au generat reacţii şi de la nivel european, chiar din partea lui Jean Claude Junker, preşedintele Comisiei Europene.

Sociologul Marius Pieleanu susţine că acesta i se pare unul dintre cele mai importante momente ale zilei şi arată cu degetul către europarlamentarii PSD, dar şi către ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, pe care îi acuză că sunt lipsiţi de reacţie şi nu explică la nivel european situaţia din România.

"Mă întreb şi eu ce face europarlamentarii PSD din Parlamentul European, ce face Corina Creţu, ce face Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene? De ce nu ies să îi explice domnului Junker situaţia din România. Europarlamentarii PSD stau pe salarii de 15.000 de euro pe lună, se plimbă la clasa bussiness şi când vine vorba de o problemă, nu fac nimic. Aceasta mi se pare mie o problemă gravă", a spus Marius Pieleanu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.