Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sociologul Gelu Duminică o torpilează pe Clotilde Armand: Are un venit minim de 10.000 de euro

digi24.ro
Gelu Duminică

Sociologul Gelu Duminică o torpilează pe primarița Sectorului 1, Clotilde Armand. Duminică a căutat declarația de avere a lui Armand și a constatat că primărița și soțul său au un venit minim lunar de 10.000 de euro.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) o acuza, ieri, pe Clotilde Armand că s-a aflat în conflict de interese și incompatibilitate, deoarece s-a numit manager al unui proiect. Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă, a sesizat organele de urmărire penală sau a sesizat Instituția Prefectului Municipiului București, în cazul a 8 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Prima persoană vizată este primarul Sectorului 1, ANI susținând că s-ar fi aflat în conflict de interese administrativ, deoarece, în exercitarea atribuțiilor de primar, Clotilde Armand a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟ finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei, încălcând astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003.

Iată ce scrie sociologul pe Facebook:

"

Dna Clotilde Armand este o doamna cu un confort financiar asigurat. Impreuna cu sotul are un venit de vreo 10.000 Euro/luna (cu tot cu veniturile din inchirieri).

Faptul ca s-a pus manager pentru un proiect european care ii dadea vreo 3000 de lei/luna in plus spune ceva despre caracterul domniei sale.

Pentru cine nu stie ce inseamna managementul unui proiect european, va spun eu sigur-sigur ca un primar de sector nu are cum sa-l faca! Sau il face fara a mai avea timp de administratie!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.