Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer băut şi cu permisul suspendat, reţinut după ce a lovit patru autoturisme parcate

masina politie

Şofer băut şi cu permisul suspendat, reţinut după ce a lovit patru autoturisme parcate

Un şofer din Brăila, care s-a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit patru autoturisme parcate, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi, luni noapte, cu privire la faptul că pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un eveniment rutier.

"Aceştia s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Matei Basarab, ar fi pierdut controlul asupra volanului lovind patru autoturisme ce erau parcate. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat", a precizat sursa citată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.