Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer drogat, fără permis şi urmărit de poliţişti, împuşcat în picior

WSJ
pistol
Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au observat în trafic pe DJ 251, circulând din direcţia municipiului Tecuci către localitatea Valea Mărului, un autoturism la volanul căruia au recunoscut un bărbat despre care ştiau că are suspendat permisul.

Ca urmare, au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia. După câţiva kilometri, bărbatul a abandonat maşina la o staţie de carburanţi şi, împreună cu o altă persoană din autoturism, au fugit pe câmp, în direcţii diferite.

Poliţiştii au continuat urmărirea conducătorului auto pe jos, aproximativ 1 km, l-au somat pe acesta să se oprească, executând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după care au tras în direcţia lui, rănindu-l la picioare.

La faţa locului, s-a stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Tecuci.

Acesta a fost testat atât alcoolscop, cât şi pentru consumul de substanţe interzise, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Cel în cauză avea permisul reţinut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.