Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer georgian de TIR, depistat la frontieră cu un permis de conducere ucrainean fals

permis conducere
Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, conducând un automarfar, un cetăţean georgian, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, conducătorul mijlocului de transport a prezentat pe lângă documentele de trecere a frontierei şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Ucraina.

Deoarece poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni că documentul prezentat ar putea fi fals, au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat documentul fals, pe teritoriul Ucrainei, prin intermediul unui prieten, în schimbul sumei de 150 de euro şi că nu deţine alt permis de conducere.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.