Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer imobilizat de poliţişti după ce nu a răspuns semnalelor de oprire şi a fugit într-un lan de porumb

Un şofer din comuna Măicăneşti, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost imobilizat de poliţişti după ce nu a răspuns la semnalele de oprire şi a fugit într-un lan de porumb, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Miercuri, ora 20,40, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 6 Năneşti au depistat un bărbat, din comuna Măicăneşti, în timp ce conducea un autovehicul pe raza satului Măicăneşti, iar cu ocazia efectuării semnalului de oprire, acesta a refuzat să oprească, motiv pentru care a fost urmărit pe raza comunei, iar la scurt timp acesta a oprit şi a fugit din maşină într-un lan de porumb, unde a fost imobilizat de către poliţişti", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.