Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer urmărit după ce a nu a oprit la semnalul poliţiştilor - El nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

permis de conducere

Un şofer a fost urmăritîn trafic de poliţişti, în municipiul Constanţa, după ce nu a oprit la semnalul agenţilor. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au vrut să oprească un bărbat care conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
“Bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, autoturismul fiind interceptat pe strada Răsăritului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii au decis apoi ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.