Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferi de tir depistaţi la volan cu permisul suspendat, într-o acţiune a poliţiştilor pe autostrada A10

click.ro
masina politie

Şoferi de tir depistaţi la volan cu permisul suspendat, într-o acţiune a poliţiştilor pe autostrada A10

Doi şoferi de TIR au fost depistaţi la volan cu permisul de conducere suspendat, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti pe Autostrada A10, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeş, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES.

"Ieri, 31 ianuarie 2024, în intervalul orar 10,00 - 14,00, pe Autostrada A10, la kilometrul 4, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeş, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţia Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva au desfăşurat o acţiune, în colaborare cu RAR Sibiu şi ISCTR Alba, în care au fost verificate zeci de autovehicule destinate transportului de mărfuri generale şi periculoase, precum şi starea tehnică a acestora. Au fost verificate 78 autovehicule destinate transportului de marfă, iar toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele etilotest", arată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au constatat 43 de abateri de natură contravenţională, din care 11 la OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

"De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere, şase certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au constatat două infracţiuni de conducere cu permisul suspendat. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de aproximativ 20.930 lei", precizează IPJ Alba.

La acţiune au participat şase poliţişti, doi inspectori din cadrul ISCTR Alba şi un inspector din cadrul RAR Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.