Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul autocarului răsturnat Caraș-Severin ar fi pierdut controlul volanului, anunță polițiștii

Foto ISU
autocar rasturnat 1

Accidentul de autocar ce a avut loc joi pe DN57, între localităţile Lăţunaş şi Comorâşte, s-a produs, cel mai probabil , din cauză că şoferul autovehiculului ar fi pierdut controlul volanului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit AGERPRES.

În autobuz se aflau 17 persoane, iar şase dintre acestea au fost rănite, motiv pentru care autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

"Autobuzul de transport persoane circula din direcţia Timişoara către Oraviţa, iar în afara localităţii Comorâşte şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi efectuează cercetarea pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", precizează IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului, autobuzul s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului. Şase persoane au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe din cadrul Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Totodată, în sprijinul echipajelor de prim-ajutor s-au aflat şi două maşini de stingere a incendiilor.

"Salvatorii ajunşi la locul accidentului i-au evaluat medical pe toţi cei 16 pasageri ai autocarului care s-au autoevacuat, iar şase dintre aceştia, în stare stabilă, au fost transportaţi la Compartimentul Primiri Urgenţe Oraviţa (...) în vederea evaluării medicale mai amănunţite, ceilalţi pasageri ai autocarului neavând nevoie de îngrijiri medicale", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

La ora 16,50, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, mai menţionează ISU Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.