Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul care a provocat accidentul mortal de pe podul Decebal, arestat preventiv

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Şoferul beat care a produs accidentul de pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea unui copil de 5 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Magistraţii Judecătoriei Satu Mare au admis, joi seara, propunerile procurorilor şi au dispus arestarea acestuia pentru ucidere din culpă. Apărătorul şoferului a solicitat măsura controlului judiciar sau arest la domiciliu, dar acestea au fost respinse ca neîntemeiate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare arată, într-un comunicat de presă transmis joi, că şoferul avea o alcoolemie de peste 1,40 g/l alcool pur în sânge.

"Inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen Touareg pe podul Decebal din municipiul Satu Mare având o concentraţie alcoolică de 1,63 g/l alcool pur în sânge la prima proba prelevată şi o concentraţie de 1,40 g/l alcool pur în sânge la proba a II-a, ocazie cu care a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism marca Mercedes.

Pentru a evita impactul, conducătorul autoturismului marca Mercedes a virat la dreapta, astfel că autoturismul marca Volkswagen Touareg, condus de către inculpat, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi Q5, acesta din urmă fiind proiectat în parapetul din partea stângă.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Audi Q5 şi vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 5 ani, fiul conducătorului autoturismului marca Volkswagen Touareg - aflat pe bancheta din spate", precizează Parchetul.

Şoferul vinovat a fost testat şi pentru substanţe psihoactive în organism, însă rezultatul a fost negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.