Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul care a rănit un poliţist a fost reţinut

jurnaldevrancea.ro
catuse

Şoferul în vârstă de 22 de ani, care a rănit sâmbătă dimineaţă un poliţist, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei. Tânărul a târât un poliţist cu maşina, sâmbătă dimineaţă, după ce acesta i-a solicitat documentele pentru că trecuse pe culoarea roşie a semaforului. Pentru imobilizarea conducătorului auto s-au folosit trei focuri de armă şi spray lacrimogen.

Şoferul a fost audiat la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Potrivit Poliţiei Capitalei, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 03,00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a observat un conducător auto, care a pătruns în intersecţie la culoarea roşie a semaforului, iar în ciuda faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta şi-a continuat deplasarea, conform Agerpres.

Şoferul a devenit agresiv verbal şi a demarat fără să ţină cont că poliţistul era încă prins de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă, a precizat sursa citată. "Colegul care se afla în autospecială a solicitat sprijin echipajelor aflate în zonă şi a plecat în urmărirea lui, echipaje care după o distanţă scurtă au reuşit să-l blocheze. Poliţistul a fost transportat la o unitate spitalicească, i-au fost acordate îngrijiri medicale, a suferit o leziune la una dintre mâini, însă este în afara oricărui pericol", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.