Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de pe DN 7, amendat din cauză că a folosit anvelope uzate

Foto Mediafax
accident tiruri constanta

Şoferului TIR-ului care a provocat marţi accidentul de pe DN 7 a fost sancţionat contravenţional, după ce Poliţia şi reprezentanţii RAR au constatat că folosea anvelope cu uzura peste limita legală potrivit Agerpres

De asemenea, a fost retras certificatul de înmatriculare al capului tractor, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

"Din cauza utilizării unor anvelope cu uzura peste limita legală, şoferul ansamblului TIR a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei şi retragerea certificatului de înmatriculare al capului tractor. Fapta a fost constatată împreună cu reprezentanţii RAR Sibiu", a precizat sursa citată.

Cercetările poliţiştilor arată că şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe DN 7, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar, în care se aflau 40 de pasageri.

Şoferul autocarului implicat în accident a fost descarcerat de echipajul de pompieri şi a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură deschisă la piciorul stâng şi traumatism toracic, fiind supus unei intervenţii chirugicale.

De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple, prezentând diverse traumatisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.