Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul urmărit şi blocat în trafic la Ovidiu consumase, pe lângă alcool, şi cocaină

Conducătorul auto care nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fost urmărit şi blocat în trafic, luni, în oraşul Ovidiu, reieşind că nu posedă permis de conducere, era sub influenţa alcoolului, iar autoturismul avea numere de înmatriculare provizorii expirate, se afla şi sub influenţa drogurilor, conform rezultatului investigaţiilor la care acesta a fost supus ulterior, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa potrivit Agerpres

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Andreea Munteanu, şoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanţa, "a fost supus unui test rapid de urină, rezultatul a fost pozitiv, fiind semnalată prezenţa drogurilor în urină, mai exact, cocaină".

În momentul blocării, conducătorul auto a avariat o autospecială a Poliţiei Ovidiu şi o maşină parcată pe marginea străzii.

"Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Poliţiei oraşului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat şi o autospecială a Poliţiei oraşului Ovidiu", a informat IPJ.

În urma coliziunilor auto ce au avut loc, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului urmărit şi a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.