Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sofia Coppola şi Bill Murray vor face oficial echipă într-un nou proiect intitulat 'On the Rocks'

www.agerpres.ro
Obama Bill Murray golf

Regizoarea Sofia Coppola şi actorul Bill Murray vor face oficial echipă într-un nou proiect intitulat "On the Rocks", potrivit indiewire.com. Este primul proiect anunţat în cadrul parteneriatului A24 şi Apple, scrie news.ro.

Filmul este a doua colaborare a cineştilor după lungmetrajul "Lost in Translation", care i-a adus lui Bill Murray o nominalizare la categoria "cel mai bun actor" şi pentru Sofia Coppola premiul Academiei pentru "cel mai bun scenariu original".

Cei doi au mai lucrat împreună la un proiect special al lui Murray pentru Netflix "A Very Murray Christmas" (2017), pe care Coppola l-a regizat.

"On the Rocks" îi va avea în distribuţie pe Murray alături de Rashida Jones, într-o poveste despre o tânără mamă care se reconectează cu tatăl playboy într-o aventură prin New York.

Citește și: Directorul Realitatea TV tună și fulgeră după decizia CNA: 'Instigă la cenzură. Nu înțelegem de ce s-a ajuns în asemenea hal'

Producţia va începe în această primăvară. Coppola va produce filmul împreună cu Youree Henley. "On the Rocks" este cel de-al doilea film pentru A24, după "The Bling Ring" (2013).

Compania independentă A24 a anunţat în noiembrie 2018 un nou parteneriat cu Apple, în care studioul şi distribuitorul va produce mai multe filme pentru gigantul în tehnologie în decursul mai multor ani.

"On the Rocks" marchează cel de-al şaselea film al Sofiei Coppola, după "The Virgin Suicides", "Lost in Translation", "Marie Antoinette", "The Bling Ring" şi "The Beguiled".

"The Beguiled" i-a adus lui Coppola premiul pentru "cel mai bun regizor" la ediţia 2017 a Festivaluluid e Film de la Cannes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.