Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sofia Danciu, mica artistă din Mangalia, care a obținut două premii I la Festivalul Național de Muzică și Dans 'Music & Dance Factory'

Danciu Monica / Facebook
sofia danciu

La prima ediție a Festivalului Național de Muzică și Dans “Music & Dance Factory”, desfășurat la Buzău, sâmbătă, 13 aprilie 2024, Sofia Danciu, în vârstă de 8 ani, elevă la Școala Gimnazială Nr.3 din Mangalia, a impresionat publicul și juriul obținând locul întâi la două categorii, transmite Mangalia Tv.

Evenimentul, organizat de către Belle Arti Kids și VP Art Music & Food Srl în colaborare cu Consiliul Județean Buzău, a adus în fața reflectoarelor tinerii talentați din întreaga țară.

Sofia Danciu, sub îndrumarea experimentată a profesorului său de canto, domnul Traian Broască, a reușit să cucerească inimile audienței și ale juriului, obținând locul întâi atât la Sectiunea Interpretare Pop Românesc, cât și la Sectiunea Interpretare Muzica Madalinei Manole & Laura Stoica.

Performanța Sofiei nu este deloc una întâmplătoare. Cu un palmares de 10 trofee, ea demonstrează că vârsta nu este un obstacol pentru talentul adevărat și că visurile devin realitate atunci când sunt susținute de pasiune și muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.