Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soldații ruși ar fi atât de flămânzi încât ar consuma carne de câine (înterceptare audio)

Telegram
soldati rusi Mariupol spetnaz

O nouă informație care îi face pe cei mai mulți să tresalte e aceea că în armata rusă ar domni haosul. Soldații ruși care luptă în Ucraina ar fi fost surprinşi în timp ce recunoşteau că au mâncat carne de câine și că au violat fete tinere. Discuţiile au fost interceptate în urma apelurilor pe care militarii le-au efectuat în ultimele săptămâni.

Vezi și: Și dacă Putin nu a greșit calculul? Dacă țintele sale reale sunt bogățiile energetice din estul Ucrainei? (Analiza)

În apelurile telefonice interceptate de serviciile secrete de la Kiev, soldații ruși dezvăluie ''cuceririle'' sexuale și se plâng de calitatea pachetelor de rații, având în vedere că alimentele erau vechi deja de câţiva ani.

Un bărbat neidentificat interceptat de SBU (serviciul de informații al Ucrainei) despre care se presupune că este un membru al familiei întreabă în rusă: ''Mănânci bine măcar?'' Un soldat răspunde: ''Am avut câine ieri''. Bărbatul uluit spune: ''Mănânci câini sau ce?'' Din nou soldatul răspunde stoic: ''Avem. Am vrut niște carne. Ne-am săturat de [pachete de rație]''. Soldatul continuă să descrie violul unei fete de 16 ani. O femeie mai în vârstă, care ar putea fi mama lui, întreabă: ''Cine a făcut-o?'', la care soldatul spune ''trei tancuri'' din unitatea sa.

Vezi și: SBU publică o înregistrare între un soldat rus și soția lui: ia tot ce apuci, Andrei!/ Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă (Audio)

Nu este clar unde anume se află în Ucraina luptătorul rus, nici când a avut loc convorbirea. Odată ajunsă înregistrarea în spaţiul public, internauţii au devenit extrem de furioşi. A urmat o serie de răspunsuri indignate, ucrainenii afirmând că câinii ar putea într-o zi să se răzbune mestecând cadavrele soldaților ruși. Cineva a scris: ''Satana fumează nervos lângă ei''. Un altul s-a înfuriat: ''Vor arde în iad''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.