Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare INTERESANTĂ a lui Putin înainte de întâlnirea cu Trump

trump putin

În vederea viitoarei întâlniri la nivel înalt cu Donald Trump, președintele Federației Ruse Vladimir Putin a dispus realizarea unui dosar privind profilul psihologic al liderului american.

În opinia unui consilier superior de la Kremlin, președintele SUA este un lider căruia îi place riscul și poate deveni, uneori, naiv. Fostul ministru adjunct de externe al Rusiei, ambasadorul Andrei Fedorov, declara pentru NBC News că Donald Trump nu-l poate înțelege pe Vladimir Putin, anunță Qmagazine.ro.

Dosarul privind profilul psihologic al lui Donald Trump va fi de maxim șapte pagini și va fi realizat de o echipă formată din membri ai staff-ului lui Putin și foști diplomați. Acest dosar va defini profilul psihologic al liderului american având la bază, în mod deosebit, perioada ultimelor trei luni și, mai ales, a ultimelor trei săptămâni, a adăugat Andrei Fedorov care îl cunoaște pe Donald Trump din anul 2000. Fostul diplomat rus susține că Donald Trump are un interes aparte în a se consulta cu experți în domeniile pe care le stăpânește mai puțin.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ: Ce diplomat este SUSPECT în cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Acest demers al președintelui Vladimir Putin, de a se pregăti pentru întâlnirea cu un lider mondial, face parte din regulile jocului dar a pregăti un dosar special cu profilul psihologic ale acestuia constituie o premieră.

Guvernul rus este îngrijorat, tot mai mult, de bătăliile lui Donald Trump pe atâtea fronturi iar ambasadorul Andrei Fedorov și-a exprimat reținerea privind potențialul acestuia de a impune resetarea relațiilor cu Rusia, printre măsurile propuse fiind și eliminarea unor sancțiuni. Fedorov este îngrijorat și de relațiile foarte tensionate ale președintelui american cu mass media și, din punctul său de vedere, Donald Trump dansează pe gheață și promovează un joc periculos.

La Washington, în opinia experților ruși, atât în Congres cât și în forțele armate sunt foarte mulți cei care doresc subminarea președintelui american și a planurilor sale de a îmbunătăți relațiile cu Rusia. Printre cei mai importanți actori anti-Trump, în opinia fostului parlamentar Serghei Markov, se află comunitatea de informații americană care nu vede cu ochi buni normalizarea relațiilor ruso-americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.