Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitarea PNL de dezbatere a moţiunii pe Economie - respinsă! Raluca Turcan: O vom redepune

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Liderul grupului liberal din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a declarat miercuri că solicitarea PNL de dezbatere a moţiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, a fost respinsă în Biroul permanent, "fără niciun temei regulamentar", ea anunţând că liberalii vor redepune această moţiune. 

"Cel mai incompetent ministru din Guvernul României, dl Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei, este ţinut în continuare în braţe şi apărat de tripleta Dragnea - Nicolicea - Iordache. Solicitarea PNL de a dezbate, printr-o moţiune simplă, situaţia dezastruoasă de la Ministerul Economiei, puşculiţa de partid a clientelei politice PSD, a fost respinsă astăzi cu o serie de argumente care nu au niciun temei regulamentar. Au fost invocate aspecte care, cu ocazia altor moţiuni, nu au fost luate în considerare şi singura concluzie pe care o putem trage este aceea că ministrul Economiei este în continuare protejatul lui Liviu Dragnea. PNL solicită demiterea acestui ministru incompetent, model de servilism şi clientelism politic", a afirmat Turcan, după şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, scrie agerpres.ro

Ea a precizat că liberalii vor redepune solicitarea de a dezbate o moţiune simplă privind situaţia din acest minister. 

"Dincolo de dosare foarte grele, cum sunt cele legate de SIDEX, Şantierul Naval, acest minister s-a transformat într-un loc unde se pot umple de sinecuri favoriţii celor care astăzi au acaparat majoritatea de guvernare", a adăugat Raluca Turcan. 

PNL a anunţat, miercuri, în plen, depunerea a două moţiuni simple, una împotriva ministrului Finanţelor şi cealaltă împotrivă ministrului Economiei. 

Biroul permanent a decis ca moţiunea pe finanţe să fie discutată miercurea viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.