Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitarea președintelui CJ Vâlcea: Cer guvernului ca banii economisiți la `Laptele și Cornul` să fie folosiți pentru achiziția de tablete pentru elevi

YouTube
Constantin Radulescu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, solicită public Guvernului Orban să găsească soluția legală pentru ca banii pentru Programul ”Laptele și Cornul” să fie folosiți pentru achiziția de tablete pentru elevi.

”Avem 1,8 milioane lei economii la „Laptele și Cornul”, drept pentru care, am solicitat Guvernului să găsească soluția legală pentru ca, de acești bani, CJ Vâlcea să cumpere tablete pentru 4.000 de elevi

Starea de Urgență ne-a pus în situația de a sprijini spitalele, categoriile sociale afectate în mod deosebit, însă, în această perioadă, suntem atenți și la semnalele venite din mediul școlar.

Aproximativ 3.900 de elevi din învățământul public și 170 de copii din învățământul special, de la nivelul județului Vâlcea, nu pot participa la cursurile online pe motiv că nu au posibilități financiare pentru achiziționarea unei tablete sau a unui dispozitiv de acest gen.

Acești elevi trebuie sprijiniți și, după o analiză a bugetului județului Vâlcea, am identificat o economie de 1,8 milioane lei, ca urmare a suspendării Programului „Laptele și Cornul”.

Drept urmare, am făcut o adresă Guvernului prin care îi solicit să găsească modalitatea legală ca CJ Vâlcea să folosească acești bani pentru achiziționarea de tablete.”, susține Constantin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.