Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitarea unui deputat PSD către șefa PNL, Alina Gorghiu

Președinte PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, îi cere șefei PNL, Alina Gorghiu, să-și exprime poziția față de recentele declarații ale lui Ovidiu Raețchi. Acesta a anunțat o alianță între PNL și Marian Vanghelie, spune Rizea, care vrea explicații de la Gorghiu.

”Solicit doamnei Gorghiu, co-presedinte PNL, sa explice public declaratiile deputatului PNL, Ovidiu Raetchi, candidat la Primaria sectorului 5, care a anuntat o alianta intre PNL si primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie. Se aliaza partidul declarat cel mai curat din Romania cu un personaj care a devalizat peste 40 milioane de euro din buzunarele cetatenilor din sectorul 5?

Doamna Gorghiu mai este datoare sa explice: de ce consilierii locali PNL mana in mana cu cei ai lui Vanghelie se opun sa se constituie partea vatamata, in numele Consiliului Local sector 5, pentru recuperarea prejudiciului estimat de procurorii DNA?

De ce evitati sa vorbiti de mafia PNL-Vanghelie de la sectorul 5? De ce nu ii excludeti pe consilierii PNL care acopera jaful de la sectorul 5 coordonat de Marian Vanghelie?

Din pacate, da, uneori si tacerea e un raspuns, stimata doamna....”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.