Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solidaritate fără precedent la FC Barcelona: Jucătorii au vrut să îl cumpere ei pe Neymar

Neymar PSG

Jucătorii echipei FC Barcelona ar fi fost dispuşi să-şi reevalueze contractele pentru a ajuta clubul să-l readucă pe Neymar de la Paris Saint-Germain în vară, a afirmat fundaşul Gerard Piqué, potrivit news.ro.

"Noi am propus preşedintelui să revizuim contractele pentru că ştiam că este o problemă cu fair-play-ul financiar. În loc să primim ce ni se datora în acest an, am fi putut transfera suma pentru al doilea, al treilea sau al patrulea an, doar ca Ney să revină", a declarat Piqque la Cadena Ser.

Citește și: Rareș Bogdan: În secunda în care vom avea guvernul valid sper din tot sufletul să nu treacă mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii

În vară, Neymar a fost protagonistul unei adevărate "telenovele", el dorindu-şi să plece de la PSG şi să revină la FC Barcelona, însă cele două cluburi nu s-au înţeles în acest sens.

"Noi i-am spus lui Neymar că trăieşte într-o colivie aurită", a mai spus Pique, referindu-se la fostul său coechipier care, la 27 de ani, are un salariu anual de 38 de milioane de euro la PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.