Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solistul trupei Godsmack își incită fanii - Va fi una dintre cele mai mari petreceri de anul acesta din ţara voastră

Pinterest
rock

Sully Erna, solistul Godsmack, a transmis un mesaj video fanilor români prin care îi sfătuieşte să nu rateze una dintre cele mai mari petreceri de anul acesta din ţară, concertul pe care trupa americană îl va susţine pe 1 aprilie la Bucureşti.

În mesajul publicat pe Facebook în urmă cu câteva ore, muzicianul american spune: „Vă trimit un mesaj personal: vreau să vă spun cât sunt de mândru de ţara voastră, pentru că sunteţi unii dintre cei mai mari fani Godsmack din lume. Am scos la vânzare un show pentru 31 martie, la Arenele Romane, şi am auzit că biletele au fost epuizate foarte repede. Aşa că vreau să mulţumesc tuturor celor care au cumpărat bilete, iar pentru care care au ratat am decis să punem în vânzare un al doilea show, pe 1 aprilie, în acelaşi loc”.

El a continuat, îndemnându-i pe fani: „Vă spun, concertul va fi sold out, şi veţi rata unul dintre cele mai bune show-uri şi una dintre cele mai mari petreceri de anul acesta din ţara voastră”.

Trupa americană Godsmack va susţine două concerte la Bucureşti – pe 31 martie şi 1 aprilie –, ele fiind parte din turneul pentru promovarea celui de-al şaptelea album, „When Legends Rise”.

Primul dintre show-urile de la Bucureşti este sold out, iar pentru cel de-al doilea mai sunt disponibile câteva bilete, pe iabilet.ro, la preţurile de 145 şi 185 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.