Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solistul trupei Imagine Dragons a propus un festival muzical împotriva violenței și armelor

Imagine Dragons

Solistul trupei Imagine Dragons, Dan Reynolds, a propus un festival muzical împotriva violenței și armelor, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei americane în playlistul zilei, potrivit Mediafax.

Dan Reynolds, cunoscut atât în calitate de solist al trupei Imagine Dragons cât și pentru implicarea sa în ceea ce privește problemele sociale, a propus să se organizeze un festival care să militeze împotriva violenței produse de armele de foc. Muzicianul și-a formulat ideea pe Tweeter vorbind despre eșecul organizării concertului care ar fi aniversat jumătate de secol de la adunarea istorică a muzicienilor la Woodstock.

“După eșecul Woodstock pun această întrebare: Ce artiști/vorbitori sunt dispuși să cânte gratis (găsim noi niște bani la corporații ca să acoperim costurile pentru echipele tehnice și transport) pentru un festival care să strângă fonduri pentru organizațiile care luptă pentru o nouă legislație legată de arme”, a întrebat Reynolds.

Citește și: Opera lui J.D. Salinger va fi publicată în format ebook pentru prima dată

Artistul a explicat faptul că festivalul nu are intenții politice (mai târziu s-a corectat și a precizat că a vrut să spună non-partizan): E un festival care privește faptul că ne sunt omorâți oamenii. Și asta trebuie să înceteze. Sincer. O să fie nevoie ca artiștii și persoanele influente să ia atitudine. Pentru că legiuitorii nu o fac”, a scris solistul.

Mai mulți artiști i-au răspuns și s-au arătat interesați. Printre aceștia The Head and The Heart, Zedd, Super Whatevr, Garrison Starr, Alli Fitz, Sir Sly, Mt. Joy, Rituals of Mine și I Don't Know How But They Found Me, notează platforma Billboard.

Reynolds este cunoscut și în calitate de activist, pledând pentru drepturile LGBTQ și finanțând LoveLoud Festival .

Imagine Dragons este o trupă americană pop-rock din Las Vegas. Este compusă din vocalistul Dan Reynolds, chitaristul Wayne Sermon, basistul Ben McKee și percuționistul Daniel Platzman. Trupa a ajuns cunoscută după lansarea înregistrării single ”It's Timeă, urmată de albumul de debut ”Night Visions”, în 2012. Revista Rolling Stone a numit piesa "Radioactive", a trupei ”cel mai mare hit rock al anului”. Imagine Dragons a încheiat anul 2018 pe prima poziție a topului Billboard Year dedicat trupelor.

Piesele celor de la Imagine Dragons se regăsesc pe 15 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.