Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluția traficului infernal către stațiunile de schi din România. Investițiile liberalilor din Brașov în infrastructura de transport

Mediafax
Adrian Veștea

Soluția traficului infernal către stațiunile de schi din România. Investițiile liberalilor din Brașov în infrastructura de transport

“Referitor la calea de acces către București, a fost demarat de către CJ Brașov și CJ Prahova un drum național care face legătura între Valea Doftanei și Săcele, drum care va descărcă o mare parte din acest trafic teribil de pe Valea Prahovei. Este un proiect în derulare, de 420 de milioane de lei prin CNI, termen de execuție 36 de luni. Atât Valea Doftanei cat si Săcele pregătesc actele pentru expropriere.

La acest moment ministrul dezvoltării, Adrian Veștea, este foarte preocupat de această situație legată de accesul către București“, transmite președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică-Constantin

Administrația liberală de la Brașov a atras sume de peste 360 milioane lei pentru documentația si modernizarea drumurilor județene, pentru drumul de sub munte care leagă 9 localități din Brașov și pentru conexiune cu Sibiu și Covasna.

Liberalii din județ vorbesc despre proiecte în derulare și prin alte surse, Anghel Saligny - 140 de milioane de lei pentru accesul de la Făgăraș.

Prefectul Mihai-Cătălin Văsii a vorbit într-o emisiune TV despre alternativa pe care județul Brașov trebuie s-o aibă la Autostrada Comarnic-Brașov, care urmează să fie construită și pe care o așteaptă brașovenii și turiștii care vin la munte în zonă. Acesta insistă pe oportunitatea extraordinară pe care ne-o dau fondurile europene.

“Au intrat în România peste 50 de miliarde, bani care se văd în dezvoltarea României. În momentul semnării contractului pe fonduri UE ești sigur ca vei avea acei bani. UE si modul în care se acordă banii te obligă să ai o strategie pe termen lung, să ai un calendar de cheltuire a acelor bani. Banii Europeni sunt siguri”, a susținut prefectul de Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.