Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluţie la criza forţei de muncă? Șomerii din Ilfov pot beneficia de prime considerabile. Ce condiții trebuie îndeplinite

somer

Şomerii înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov pot beneficia de prime de relocare în valoare de maximum 900 de lei, acordate pe o perioadă de 36 de luni, în anumite condiţii, informează AJOFM Ilfov într-un comunicat.

ALERTĂ! Sunt vizați toți românii cu PENSII MICI


Astfel, persoanele înregistrate ca şomeri în evidenţele AJOFM Ilfov care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate, situată la o distanţă mai mare de 50 kilometri faţă de localitatea în care îşi au domiciliul sau reşedinţa, şi, ca urmare a acestui fapt, îşi schimbă domiciliul sau îşi stabilesc reşedinţa în localitatea respectivă sau în localităţile învecinate acesteia, pot beneficia de o primă de relocare, neimpozabilă, acordată din bugetul asigurărilor pentru şomaj, egală cu 75% din suma destinată asigurării cheltuielilor pentru locuire în noul domiciliu sau reşedinţă, dar nu mai mult de 900 de lei, precizează AJOFM. 

Prima de relocare se acordă persoanelor ale căror venituri nete lunare realizate de către acestea în situaţia în care sunt persoane singure sau împreună cu familiile acestora nu depăşesc suma de 5.000 lei/lună. Prima de relocare se acordă pe o perioadă de 36 de luni, se menţionează în comunicat. De prima de relocare pot beneficia persoanele care se încadrează în muncă, cu normă întreagă, pentru o perioadă de cel puţin 12 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.