Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluții complete și integrate pentru managementul cancerului

centrul oncologic sanador

Centrul Oncologic SANADOR oferă pacienților oncologici o abordare completă și integrată pentru managementul cancerului, în conformitate cu cele mai recente ghiduri și protocoale disponibile la nivel internațional. Pacienții au acces, sub același acoperiș, la specialiști cu experiență în Oncologie medicală, Radioterapie (inclusiv stereotaxie și brahiterapie), Medicină nucleară (SPECT-CT, PET-CT și terapie izotopică), la care se adaugă chirurgia oncologică, imagistica medicală avansată, laboratorul de analize medicale și laboratorul de anatomie patologică (cu compartiment de imunohistochimie).

Pentru pacienții oncologici, investigațiile și procedurile de diagnostic sunt esențiale pentru stabilirea unui diagnostic cert, pentru alegerea unui plan terapeutic optim, dar și pentru monitorizarea evoluției bolii și pentru evaluarea răspunsului la tratament.

Centrul Oncologic SANADOR deține un departament complet de medicină nucleară, cu echipamente avansate tehnologic, pentru diagnostic de înaltă precizie:

  • SPECT-CT și scintigrafie, pentru a identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient, cu echipamentul Siemens Symbia Intevo Bold;
  • PET-CT, cea mai modernă metodă de imagistică nucleară disponibilă în domeniul medical, cu echipamentul Siemens Biograph Horizon 3R;
  • Tomografie computerizată cu Philips Big Bore 4D, primul computer tomograf din lume specializat în radioterapie.

Echipamentele pentru tratamentul cancerului sunt de asemenea performante și reunesc tehnologii de ultimp generație. Radioterapia externă este realizată cu ajutorul acceleratoarelor Varian TrueBeam STx High Definition și TrueBeam, iar brahiterapia (radioterapia internă) cu echipamentul Varian GammaMedPlus iX. Varian este recunoscut ca lider de piață în producția echipamentelor medicale de radioterapie.

În plus, SANADOR este singurul centru din sectorul medical privat care deține secție dedicată pentru terapia izotopică. Aceasta oferă un nivel performant de dotări și servicii medicale ce vin în sprijinul pacienților afectați de neoplasm tiroidian și nu numai. Secția beneficiază de circuite separate, de condiții speciale de izolare și de personal medical cu înaltă pregătire, astfel încât tratamentele sunt administrate în condiții de maximă siguranță și confort, în acord cu protocoale terapeutice internaționale.

Cazurile medicale complexe care ajung în atenția specialiștilor SANADOR sunt analizate în cadrul unor întruniri ale comisiei oncologice multidisciplinare (Tumor Board), la care participă medici cu experiență remarcabilă și rezultate de succes, din arii medicale de interes complementare (oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, radiologie-imagistică medicală și altele, după caz).

Descoperă Centrul Oncologic SANADOR!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.