Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluții de depozitare pentru băile mici de la GQS German Quality

www.germanquality.ro
baie mica

Spațiile de depozitare în baie sunt o necesitate, mai ales în băile mici. Să te poți bucura de calmul oferit de un spațiu lipsit de obiecte este vital. În acest articol, îți oferim câteva idei inspirate, care îți vor ușura viața de zi cu zi.

Ordinea într-un spațiu în care se caută caracterul practic, funcționalitatea și relaxarea devine din ce în ce mai importantă. Această necesitate este multiplicată în cazul băilor mici, deoarece lipsa de spațiu înseamnă că obiectele de îngrijire personală se pot îngrămădi și pot deveni inaccesibile. Această senzație de haos te împiedică să te bucuri de mult așteptatul moment de calm pe care ar trebui să ți-l aducă baia.

Îți recomandăm folosirea unor piese de mobilier de mare capacitate, dar compacte, sau a unor elemente multifuncționale, cum ar fi dulapurile cu oglindă. Folosirea spațiilor precum pereții va fi, de asemenea, esențială pentru a spori armonia. Amplasarea rafturilor sau a nișelor de perete va ajuta la valorificarea celor câțiva centimetri disponibili.

Elemente de depozitare pentru baie de la GQS German Quality

Unități de mare capacitate

Opțiuni precum masca lavoar baie Arthema Frame, unitatea preferată de iubitorii de organizare, ar putea fi cea mai bună alegere pentru a cumula toate elementele dintr-o baie care nu dispune de spațiu și care dorești să strălucească. Cu această piesă de mobilier, vei oferi o nouă dimensiune conceptului de ordine și depozitare pentru băi.

Cele două sertare oferă o capacitate mare de depozitare. Colecția Frame de pe germanquality.ro reprezintă combinația ideală dintre funcționalitate și eleganță, care se încadrează perfect în orice spațiu. Sertarele sunt bine organizate și paleta de culori variată, permițând alegerea finisajului, dintre varianta vopsit mat sau melaminat, astfel încât să se potrivească spațiului de baie. Optează pentru funcționalitate fără a sacrifica exclusivitatea unui design atent lucrat.

content-image

Arthema Frame Masca lavoar baie suspendata 56x43xH48 cm, bambu

Piesele de mobilier suspendate, opțiunea perfectă pentru băile mici

Piesele de mobilier suspendate reprezintă alegerea perfectă, deoarece vei putea folosi tot spațiul de depozitare de care beneficiază acestea, lăsând o zonă liberă sub ele, care va lărgi vizual spațiul, făcând ca încăperea să pară mai mare.

Puteți opta pentru unități compacte suspendate pe perete, care se potrivesc perfect unei băi mici și permit un spațiu de depozitare amplu. Piesele din colecția Ravak Step de pe germanquality.ro au un aspect modern, minimalist și se potrivesc perfect într-o baie cu spațiu limitat. Dacă ești în căutarea combinației perfecte, acestea pot fi răspunsul. Datorită coloanei suspendate, combinată cu masca de lavoar cu rafturi practice și dulapul oglindă, nevoile de depozitare în baie sunt pe deplin acoperite, depășind chiar și așteptările celor mai exigenți iubitori de organizare.

content-image

Ravak Step

Profită de pereți cu nișele de la GQS German Quality

Proiectarea de soluții personalizate va face ca spațiul disponibil în baie să se potrivească nevoilor tale. Cu nișele de perete precum Easy Drain ESS Container T-Box 10, pereții ascund spații de depozitare valoroase, sporind claritatea vizuală. Totul la îndemâna ta, nimic la vedere.

content-image

Easy Drain ESS Container T-Box 10 Nisa perete faiantabila 15x10xH30 cm, rama alba

Rezultatele în baia ta vor fi spectaculoase dacă vei urma sfaturile noastre și dacă vei alege unul dintre modelele disponibile pe germanquality.ro!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.