Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Somație din PSD pentru Klaus Iohannis: Domnule președinte, sunteți dator să interveniți

Azi, în timp ce președintele Klaus Iohannis se întâlnea la Suceava cu omologul sau moldovenean Nicolae Timofti și făceau declarații protocolare, de la Chișinău au venit mai multe mesaje. Liderii socialiștilor și comuniștilor au reclamat România la Bruxelles și vor să interzică organizațiile unioniste din Republica Moldova.

Citește și: Uniunea Europeană a decis suspendarea finanţării pentru Republica Moldova

Președintele Iohannis i-a spus astăzi președintelui Timofti: "România este "marea şansă" a integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.".

În acest timp, la Chișinău, reprezentantul Comisiei Europene anunță suspendarea ajutorului financiar pentru Republica Moldova până la formarea unui nou guvern. În acest moment deja Moldova se află în faza de reducere masivă de cheltuieli și se vorbește chiar de faliment în toamnă.

”Președintele Klaus Iohannis este dator să intervină imediat la Bruxelles pentru ca fondurile sa fie deblocate pentru Republica Moldova. Urgent. Aruncarea Moldovei în haos nu va face decât să servească interesele Moscovei și va detona o bombă socială în Republica Moldova. Domnule președinte, vorbele sunt frumoase, dar faptele contează! Deja am pierdut prea multe partide în Basarabia din neștiință sau pur și simplu din prostie.”, spune Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.