Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Somkiat Chantra a oferit ţării sale, Thailanda, prima victorie în Campionatul Mondial de motociclism viteză

motogp.com
motogp

Pilotul Somkiat Chantra (Kalex) a oferit ţării sale, Thailanda, prima victorie în Campionatul Mondial de motociclism viteză, după ce a reuşit să se impună în Marele Premiu al Indoneziei la clasa Moto2, duminică, pe circuitul Mandalika de pe insula Lombok, informează EFE, citat de Agerpres.

Chantra a fost cronometrat în 25 min 40 sec 876/1000, devansându+l cu 3,23 secunde pe italianul Celestino Vietti (Kalex), ocupantul locului secund. Pe poziţia a treia, la 4,36 secunde, s-a clasat spaniolul Aron Canet (Kalex)

În ierarhia generală conduce Celestino Vietti, cu 45 de puncte, urmat de Aron Canet (35 puncte) şi de britanicul Sam Lowes (29 puncte).

Grand Prix-ul indonezian la clasa Moto2 a fost redusă de la 25 la 16 tururi, ca urmare a problemelor de siguranţă legate de starea pistei, din cauza temperaturii ridicate.

Cursa de la clasa Moto3 a fost câştigată de italianul Dennis Foggia (Hoda), cu timpul de 38 min 51 sec 668/1000, urmat de spaniolii Izan Guevera (GasGas), la 2,61 sec, şi Carlos Tatay (CF Moto), la 3,63 sec.

Foggia este noul lider al clasamentului general, cu 34 de puncte, unul în plus faţă de spaniolul Sergio Garcia Dols (GasGas), clasat pe locul al patrulea duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.