Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj: 1 din 2 cererile de cazare din România sunt pentru familii cu copii

????????????????

Jumătate din cererile de cazare din hotelurile și pensiunile românești sunt pentru familii cu copii, iar cele mai solicitate facilități sunt locurile de joacă pentru copii, arată un studiu realizat de HotelGuru.r, potrivit Mediafax.

„Majoritatea hotelurilor și pensiunilor din România oferă cazarea gratuit pentru copiii sub 2 ani. 1 din 5 proprietăți oferă pătuț pentru bebeluș, iar pentru cazarea copiilor sub 12 ani se oferă un discount de până la 50% față de prețul întreg”, arată raportul.

Familiile cu un copil până în 12 ani aleg să se cazeze într-o cameră matrimonială, iar cei mai mulți hotelieri impun rezervarea unei suite sau apartament pentru familiile cu doi copii.

„Alături de piscină și zona SPA, românii își doresc și activități pentru copii și locuri de joacă pentru cei mici la hotelul ales pentru a-și petrece vacanța. Majoritatea proprietăților au prevăzut un loc de joacă exterior și, din ce în ce mai multe au organizat și locuri de joacă în interior, sub supravegherea părinților sau a personalului calificat”, spun realizatorii sondajului.

Inițiatorii sondajului spun că familiile cu copii optează pentru zona litoralului în timpul sezonului de vară, dar și pentru stațiunile balneo climaterice, iar Sovata și Praid sunt printre cele mai solicitate destinații, alături de stațiunea Eforie pentru litoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.