Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj: 60% dintre ruși sunt mulțumiți de activitatea lui Vladimir Putin

СЕГОДНЯ
vladimir putin

Mai mult de jumătate dintre ruși (60%) consideră că președintele Rusiei, Vladimir Putin, muncește mai degrabă bine în funcția pe care o ocupă, 25% sunt de părere că mai degrabă rău, iar 15% nu au știut ce să răspundă, arată rezultatele unui studiu sociologic realizat de Fundația ”Opinia publică” (FOM), relatează agenția RIA Novosti.

Repondenții au fost rugați să răspundă la întrebarea cum își îndeplinește Putin munca în funcția pe care o ocupă – mai degrabă bine sau mai degrabă rău: 60% au declarat că mai degrabă bine, 25% au ales varianta a doua, 15% au întâmpinat dificultăți în a formula un răspuns.

În interval de un an, atitudinea rușilor față de activitatea lui Putin aproape că nu s-a schimbat. Astfel,la 19 iulie 2020, 63% dintre repondenți au afirmat că șeful statului lucrează bine în funcția pe care o deține, arată datele FOM.

La întrebarea despre încrederea în Putin, 55% au răspuns că mai degrabă au încredere în președinte, 34% – mai degrabă nu au încredere, iar 11% – au evitat un răspuns, conform datelor studiului sociologic.

În plus, potrivit datelor FOM, pentru partidul ”Rusia Unită” ”mai degrabă” ar vota, la alegerile din septembrie, 30% dintre repondenți, pe locul doi se află Partidul Comunist, cu 11%, iar pe trei sunt liberal-democrații (LDPR) ai lui Jirinovski, cu 10%.

Sondajul ”FOMnibus” a fost realizat în perioada 2-4 iulie, pe un eșantion de 3000 de repondenți cu vârste de la 18 ani în sus, în 207 de localități din 73 de subiecte ale Federației Ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.