Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj BOMBĂ în Sectorul 2: Cine are cele mai multe procente / DOCUMENT

Un sondaj Sociopol detonează o adevărată bombă în Sectorul 2. Conform informațiilor din sondaj, referitor la candidaturile pentru funcţia de primar al sectorului 2, Dumitru Pelican (PER) conduce în topul preferinţelor alegătorilor, cu 27%, urmat de candidatul PSD, Mihai Toader (23%), şi Dan Cristian Popescu, de la PNL, cu 19%.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-13 aprilie reflectă opţiunile alegătorilor din sectorul 2 al Capitalei cu o marjă de eroare de +/- 3,6%.

TOT SONDAJUL E DISPONIBIL AICI

Puşi să răspundă la întrebarea dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri câţi dintre ei ar fi interesaţi de aceste alegeri, locuitorii sectorului 2 s-au arătat în proporţie de 66% neinteresaţi de aceste alegeri. Cu toate acestea, 50% din locuitorii cu drept de vot ar merge la urne să-şi exprime opţiunile.

Chestionaţi în legătură cu încrederea în personalităţile publice, sondajul relevă o situaţie ciudată, Neculai Onţanu, primarul suspendat cercetat pentru fapte de corupţie, beneficiind de o încredere mai mare decât preşedintele Klaus Iohannis. 31% este cota de încredere a lui Onţanu, iar 25% este cota lui Iohannis. Mai bine decât Onţanu la capitolul încredere stau Călin Popescu Tăriceanu - 35% şi Victor Ponta - 33%.

Cu toate acestea, doar 20% dintre repondenţi consideră că procesul lui Onţanu este unul politic, iar acesta e nevinovat, în timp ce 36% din oameni consideră că acuzaţiile de corupţie la adresa lui Neculai Onţanu sunt adevărate.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.