Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj CNMR-CURS: 88 la sută dintre români se declară nemulțumiți de infrastructura rutieră. CNMR solicită demisia ministrului Transporturilor

sondaje-de-opinie

În urma unui sondaj realizat de CURS la comanda Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), românii au declarat în proporție de 88% că sunt nemulțumiți de infrastructura rutieră.

Spre deosebire de alte țări, infrastructura rutieră din România nu a evoluat aproape deloc în ultimii 20 de ani. Cu o rețea de autostrăzi de circa 750 de kilometri, România ocupă ultimul loc în Europa în ceea ce privește numărul de kilometri raportat la suta de mii de locuitori. Motivul care a condus la această situație este generat de modificarea permanentă a strategiilor de dezvoltare a infrastructurii rutiere.

Astfel, pe această cale, CNMR solicită încă o dată demisia sau demiterea ministrului transporturilor și numirea unui ministru cu expertiză și experiență în implementarea de proiecte de infrastructură. Este inacceptabil să avem contracte încheiate de 4 miliarde de euro iar în realitate să nu se vadă NIMIC. Indiferent că nu își fac treaba constructorii (majoritatea străini) sau sunt piedici instituționale, ministrul transporturilor avea obligația să miște lucrurile. Nu putem rămâne o țară blocată din cauza incompetenței sau lipsei de expertiză”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.