Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ CURS Ce cred bucureștenii despre orașul lor și conducerea lui. Care sunt principalele probleme și ce șanse dau actualei administrații

Bucuresti
Bucuresti harta

Bucureștenii nu sunt deloc mulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul lor și nici nu sunt optimiști cu privire la viitor.

Doar 19% din respondenți cred că orașul merge într-o direcție bună, în timp ce 73% susțin că direcția e greșită. Aceeași părere o au și despre direcția în care merge țara – 77% o direcție proastă și doar 17% consideră că direcția este cea corectă.

Chestionați cu privire la activitatea primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, 72% au o părerea proastă și foarte proastă, în timp ce doar 26% se declară mulțumiți.

Lucrurile par puțin altfel atunci când sunt întrebați despre activitatea primarilor de Sector – 40% consideră că au făcut și fac o treabă bună, în timp ce 48% au o opinie negativă.

La întrebarea deschisă cu răspunsuri multiple (2 variante) – Care sunt cele mai importante probleme ale locuitorilor din București, respondenții au indicat de departe Traficul infernal ca fiind principale problemă. Este urmată apoi la mare distantă de Problema încălzirii, a Poluării.... etc

Toată cercetarea AICI/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.