Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ CURS - Probleme mari pentru Nicușor Dan: a pornit tăvălugul bucureștenilor nemulțumiți

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reușit contraperformanța de a-și ostiliza o bună parte a populației Capitalei, în doar un an de mandat. Conform unui sondaj CURS, 56% dintre bucureșteni consideră că activitatea lui Nicușor Dan este ”proastă”, iar 9% consideră că este ”foarte proastă”.

În cadrul aceluiași sondaj, cetățenii au fost întrebați despre viitorul Bucureștiului, iar 66% consideră că se merge într-o direcție greșită, în timp ce 25% consideră că se merge într-o direcție bună.

De asemenea, cetățenii sunt foarte nemulțumiți de modul în care s-au desfășurat deratizarea și dezinsecția în Capitală. 45% consideră că s-a făcut ”prost”, iar 39% consideră că s-a făcut ”foarte prost”.

Tototdată, cetățenii au fost întrebați care este cea mai mare problemă a Capitalei, iar 21% au spus că este traficul, 12% au spus că este poluarea și 11% consideră că este vorba despre colectarea deșeurilor.

CONSULTAȚI AICI ÎNTREG SONDAJUL

content-image

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing)

Perioada de realizare: 19 - 23 iulie, 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.