Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj DEVASTATOR în Bucureşti: Care ar putea fi SURPRIZELE de la parlamentare

Un nou sondaj devastator pentru cei de la PNL. După eşecul usturător de la alegerile locale din Bucureşti, se pare că cei din Capitală au rămas la aceleaşi sentimente faţă de liberali. Un sondaj BCS spune că PSD-ul rămâne lider în Bucureşti cu 48,5%, la mare distanţă faţă de PNL care ar strânge doar 14,8%.

În sondajul comandat de Alianţa Noastră România, formaţiunea lui Marian Munteanu ar fi la un pas de a intra în Parlament. Are 4,7%. USR le-ar sufla în ceafă liberalilor cu 13,1%.

Citeşte şi: Vasile Blaga a ajuns la DNA, iar Alina Gorghiu s-a ales cu o acuzație gravă

PSD 48,5%

PNL 14,8%

USR 13,1 %

PMP 7,8%

ALDE 7,3%

ANR 4,7%

PRU   1,4%

Citeşte şi: Ultimele decizii luate de Dacian Cioloș înainte de întâlnirea cu Barack Obama

Gabriela Firea, edilul Capitalei e cel mai bine văzut politician din Bucureşti. Regele Mihai şi Victor Ponta sunt următoarele două personalităţi favorite ale locuitorilor din Capitală. De partea cealaltă, politicienii cei mai prost văzuţi sunt Vasile Blaga şi Traian Băsescu.

Când vine vorba despre migranţi, bucureştenii sunt clar împotriva sosirii acestora în ţara noastră. Procentul este unul foarte mare: 66,1%

Volumul eşantionului: 1029 persoane cu vârste mai mari de 18 ani domiciliate în municipiul București.

 Tipul eşantionului: probabilist aleator. Au fost făcute câte 10 interviuri în 103 secții de votare din totalul celor 1245 secții existente în București. Secțiile au fost alese prin pas statistic, din 10 în 10. S-au făcut interviuri în secțiile 1, 11, 21, 31, 41...351, 361...1001, 1011, etc.

 Selecţia subiecţilor: persoanele intervievate au fost alese prin pas statistic, din 2 în 2 apartamente sau case, toate la apartamente sau case cu numere impare. În cazul în care în apartamentele sau casele selectate nu locuia sau nu răspundea nimeni s-a selectat următorul apartament/casă cu număr impar. În acest fel s-a păstrat principiul probabilist, fiind improbabil ca oamenii care domiciliază la apartamente cu numere impare să aibă opinii semnificativ diferite de cei care locuiesc la apartamente cu numere pare.

 Reprezentativitate: eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a Capitalei, cu o eroare de +/-3,1 %.

Datele culese din teren au fost ponderate pe sex, vârstă și sector. Verificarea corectitudinii lor s-a făcut de către coordonator prin telefon. Au fost verificate peste 200 chestionare.

VEZI TOATE DETALIILE SONDAJULUI AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.