Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ: Electoratul il vrea pe Antonescu inapoi la sefia PNL si pe Tariceanu in Guvern

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Majoritatea respondenților Barometrului de opinie realizat de GSSC Avangarde consideră că, în cazul în care candidatul ACL, președintele PNL Klaus Iohannis pierde alegerile prezidențiale, Crin Antonescu ar trebui să se întoarcă la șefia PNL. Totodată, 47% dintre subiecți consideră că președintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie membru al Guvernului după alegerile prezidențiale.

Conform sondajului, 65% dintre respondenți consideră că Antonescu ar trebui să se întoarcă la cârma PNL dacă Iohannis pierde alegerile, 26% spun că nu ar trebui, 7% dintre ei au spus că nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

În ceea ce privește întrebarea legată de Călin Popescu Tăriceanu, 47% dintre subiecți consideră că acesta ar trebui să facă parte din viitorul guvern, 33% au declarat că nu ar trebui, 18% nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

Cercetarea a fost realizată în perioada 28 septembrie 3 octombrie, pe un eșantion de 950 de persoane, față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultă neinstituționalizată a României. Eroare maximă tolerată este de ą3.18%, pentru un interval de încredere de 95%.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.