Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj în Republica Moldova: Pe cine consideră moldovenii agresorul războiului din Ucraina

sondaj alegeri

27, 9% din moldoveni, consideră că doar Rusia este vinovată în conflictul din regiune, iar 11,2% sunt de părerea că doar Ucraina. Cel puțin așa arată un sondaj realizat de BS-AXA-Center of Sociological Investigations and Markenting Research, pe un eșantion de 1012 persoane, metoda față în față, în perioada 25 februarie - 13 martie. Totuși, aproape jumătate dintre moldoveni nu au răspuns sau au evitat să-și spună părerea, transmite unimedia.info.

Astfel, potrivit sondajului, 27,9% din moldoveni consideră că doar Rusia este vinovată în conflictul cu Ucraina, iar 11,4% au răspuns că „În mare parte Rusia” se face vinovată.

Totodată, 9,4% din cetățeni sunt de părere că „În mare parte Ucraina” este agresorul, iar 11,2% au votat că „Doar Ucraina” este vinovată.

De asemenea, la întrebarea în cazul în care fluxul de refugiați va fi mare iar autoritățile nu vor face față și vor apela pentru ajutor cetățenilor, Dvs. sunteți gata să oferiți suport în acest sens, și anume: Să oferiție cazare: 24,5% au răspuns că „categoric da”, iar 18,7 - „mai degrabă da”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.