Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj Reuters/Ipsos - Încrederea americanilor în Joe Biden este la cote de avarie

hotnews.ro
Joe Biden

Cota de susținere publică a președintelui american Joe Biden a scăzut în această săptămână și s-a apropiat de cel mai redus nivel din timpul președinției sale, cu doar cinci săptămâni înainte de alegerile de la 8 noiembrie, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos.

Sondajul național de două zile a constatat că 40% dintre americani aprobă performanța profesională a lui Biden, în scădere de la 41% cu o săptămână înainte, informează Mediafax.

Scăderea popularității președintelui, care a coborât până la 36% în lunile mai și iunie, a contribuit la creșterea așteptărilor că Partidul Democrat va pierde controlul Camerei Reprezentanților în noiembrie și, posibil, și al Senatului.

Preluându-și mandatul în ianuarie 2021, în plină pandemie COVID-19, mandatul lui Biden a fost marcat de efectele economice ale crizei mondiale a sănătății, inclusiv de creșterea inflației.

Cel mai recent sondaj Reuters/Ipsos, realizat online în limba engleză pe întreg teritoriul Statelor Unite, a adunat răspunsuri de la 1.003 adulți, dintre care 448 de democrați și 383 de republicani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.