Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - SONDAJ negru pentru Victor Ponta, dezvăluit de Tăriceanu

Sondaj

Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata seara, in emisiunea "Presedinte pentru Romania" de la TVR 1, ca Victor Ponta are undeva la 35-40% in sondaje și ca, "din pacate pentru el", nu pare sa aiba o formula cu care sa castige alegerile prezidentiale.

Intrebat cum il poate invinge pe Victor Ponta daca ajunge in turul 2, Calin Popescu Tariceanu a declarat:

"Victor Ponta are un electorat solid, undeva intre 35 si 40 la suta si punct. Eu ma adresez electoratului de centru-drepta si, din pacate pentru el, in turul 2, premierul nu pare sa aiba o formula de a coagula, de a aduna, electorat suplimentar. El risca sa se limiteze, sa fie barat la acest scor"

Afirmatia lu Tariceanu vine in contextul in care o serie de sondaje publicate in ultima perioada l-au dat pe Victor Ponta la peste 50% in turul 2 al alegerilor prezidentiale intr-o confruntare cu Klaus Iohannis.

PSD, PLR, UNPR, PC si UDMR au decis la inceputul saptamanii, intr-o sedinta a Coalitiei guvernamentale, ca in data de 3 noiembrie, imediat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, candidati care nu au intrat in turul 2 vor decide pe cine vor sustine mai departe in turul 2.

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a informat pe colegii sai de partid, in cea mai recenta sedinta a conducerii PSD, despre negocierile cu PLR dupa alegerile prezidentiale dar si despre subiectul viitorului premier.

In sedinta CExN al PSD de la Orastie, social-democratii au discutat despre varianta ca Ponta sa-l anunte premier pe Tariceanu pentru a castiga voturi in turul 2.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat recent ca va anunta intre cele doua tururi de scrutin numele premierului pe care PSD il va sustine daca el ajunge Presedinte.

Pe aceeasi tema:

Surpriza uriasa la prezidentiale, tinuta la secret de PSD (surse)

Adevaratele sondaje din PSD. Cum sta Victor Ponta (surse)

SONDAJE interne - Iohannis recupereaza fata de Ponta. Surpriza de pe locul III

Cifre delicate pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.