Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ Patru partide ar accede în parlamentul Republicii Moldova

www.casata.md
Guvern Chișinău R Moldova

Patru partide ar accede în viitorul legislativ de la Chişinău dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova, arată datele unui sondaj realizat de Compania Date Inteligente (iData), relatează Radio Chişinău.

Potrivit rezultatelor sondajului, Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) este creditat cu 38% din intenţiile de vot, fiind este urmat de Partidul Socialiştilor (PSRM), cu 32% din preferinţe, Partidul Şor - 10,79% şi formaţiunea Partidul Nostru, cu 5,02%. Celelalte formaţiuni politice nu ar trece pragul electoral, potrivit cercetării, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alertă pentru sute de mii de români de la instituția aflată în subordinea Ralucăi Turcan! Trebuie să vă ridicați acest document!

Astfel, în viitorul parlament PAS ar avea 44 de mandate, PSRM - 38, Partidului Şor - 13 şi formaţiunea Partidul Nostru - 6.

Actualul preşedinte, Maia Sandu, se bucură de cea mai mare încredere în rândul populaţiei, ea fiind urmată de ex-preşedintele Igor Dodon, controversatul om de afaceri Ilan Şor şi liderul comuniştilor, Vladimir Voronin.

Sondajul a fost efectuat telefonic pe un eşantion de 1.264 de respondenţi, în perioada 15-31 ianuarie, cu o marjă de eroare de 2,7%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.