Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ: Românii sunt îngrijoraţi de situaţia din Ucraina

sondaj

Doua treimi dintre români - 64,4% - considera conflictul din Ucraina periculos pentru tara noastra, releva un sondaj INSCOP.

17,9% spun ca acest conflict nu este periculos pentru România, în timp ce alti 17,7% nu stiu sau nu raspund la întrebare.
Barometrul releva mentinerea unui nivel ridicat de favorabilitate fata de tarile occidentale si un grad crescut de îngrijorare fata de situatia conflictuala din Ucraina.
Majoritatea românilor sunt de acord cu cresterea alocarilor bugetare pentru Armata în contextul acestui conflict. Potrivit cercetarii, 69,7% dintre români sunt de acord ca tara noastra sa aloce mai multi bani pentru Armata în contextul conflictului din Ucraina. 12,7% nu sunt de acord, fiind de parere ca ceea ce se întâmpla în Ucraina nu ne afecteaza, iar 17,6% nu stiu sau nu raspund la aceasta întrebare.
Sondajul fost realizat de INSCOP Research la comanda 'Adevarul' în perioada 5-10 februarie 2015. Volumul esantionului a fost de 1.065 persoane si este reprezentativ pentru populatia României de 18 ani si peste 18 ani. Eroarea maxima admisa a datelor este de plus/minus 3%, la un grad de încredere de 95%. Metoda folosita a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondentilor.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.