Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sony a prezentat noul PlayStation5: ce noutăți aduce și când va fi lansată consola pe piață /VIDEO

Sony a prezentat, în cadrul unui eveniment transmis online, designul hardware al PlayStation 5, împreună cu alte informaţii despre viitoarea generaţie a consolei de jocuri.

Citește și: SURSE - S-a bătut palma: când vor avea loc alegerile locale

Designul PlayStation 5, care a stârnit deja reacţii foarte diverse pe Twitter, în cea mai mare parte comice, poate fi caracterizat ca fiind similar unui sandviş alb-negru. Aceeaşi linie de design este folosită de toate accesoriile care vor însoţi consola, inclusiv de controller.

PlayStation 5, care a fost gândită să fie ţinută vertical, va avea două versiuni. Prima va fi dotată cu unitate Blu-ray 4K, iar a doua, numită Digital Edition, va fi lipsită de unitatea optică. Cea din urmă va descărca jocurile de pe internet, va fi mai subţire şi mai ieftină.

Sony va lansa şi o serie întreagă de accesorii pentru PlayStation 5. Printre acestea se numără o cameră HD, un set de căşti wireless şi o telecomandă pentru conţinutul multimedia - toate cu acelaşi design alb-negru.

Designul este doar parte a puzzle-ului, din care lipsesc încă informaţii tehnice. Se ştie, până acum, că PlayStation 5 va avea un procesor AMD Zen 2 cu 8 nuclee, o placă video custom AMD RDNA 2, un SSD de 825GB cu viteze de 5.5GB/s şi va oferi suport 8K cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz.

Consola PlayStation 5 urmează să fie lansată pe piaţă undeva în prima jumătate a anului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.