Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sony se retrage de pe piaţa muzicală din Rusia

Recode
SONY

Compania Sony s-a retras din industria muzicală din Rusia, potrivit unor surse apropiate citate de agenţia Kyodo, după ce continuarea operaţiunilor în această ţară a devenit imposibil de susţinut în contextului impactului umanitar al invaziei ruse în Ucraina.

Gigantul japonez de electronice şi divertisment, care şi-a suspendat operaţiunile în ţară la începutul acestui an, şi-a vândut divizia muzicală din Rusia şi a transferat artiştii care au semnat cu aceasta la o companie locală, conform surselor, valoarea şi alte detalii ale tranzacţiei nefiind însă cunoscute, notează Kyodo.

În condiţiile în care Rusia continuă să se confrunte cu sancţiuni globale, filiala locală a Sony a declarat recent că nu îşi poate menţine prezenţa în ţară, potrivit Agerpres.

Impactul financiar asupra companiei în urma acestui demers este de aşteptat să fie unul limitat, deoarece operaţiunile sale din Rusia şi Ucraina au reprezentat doar 0,7% din afacerile globale ale Sony, conform vânzărilor pentru anul fiscal încheiat în martie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.