Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sophie, contesa de Wessex: Suntem o familie, indiferent de ce se va întâmpla, întotdeauna vom fi

gandul.info
Sophie contesa Wessex

Sophie, contesa de Wessex a declarat că membrii casei regale britanice "sunt în continuare o familie, orice s-ar întâmpla", după tensiunile apărute la începutul acestui an ca urmare a interviului exploziv acordat de ducele şi ducesa de Sussex vedetei americane Oprah, informează DPA, citat de agerpres.

Sophie şi soţul ei, prinţul Edward, fiul cel mai mic al reginei Elisabeta a-II-a, au declarat că se simt "măguliţi" să îşi asume un rol mai proeminent în familia regală după mutarea în California a lui Harry şi Meghan.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Telegraph, Sophie a povestit că a purtat o "lungă discuţie" cu Harry după înmormântarea ducelui de Edinburgh în luna aprilie.

A fost pentru prima dată când Harry se afla în Marea Britanie de când a renunţat la calitatea sa de membru senior al familiei regale pentru o nouă viaţă alături de Meghan şi de fiul lor, Archie, în SUA.

Călătoria sa la înmormântarea prinţului Philip a survenit la doar câteva săptămâni după interviul exploziv oferit de el şi de Meghan vedetei Oprah Winfrey, în care cuplul a acuzat familia regală de rasism şi de eşecul de a o sprijini pe ducesă atunci când aceasta a avut gânduri suicidare.

"Suntem încă o familie, indiferent de ce se va întâmpla, întotdeauna vom fi", a declarat Sophie, în primele comentarii publice de la înmormântarea prinţului Philip.

Reflectând asupra unui rol mai pregnant în cadrul monarhiei, contesa de Wessex a adăugat: "Ne străduim să facem ceea ce facem şi sperăm că o facem bine".

"În mod firesc, mass-media caută figuri noi care să completeze aşa-numitul gol instalat" după plecarea lui Harry şi Meghan, a explicat ea.

"Dacă oamenii vor să acorde mai multă atenţie lucrurilor pe care le facem, atunci e foarte bine", a declarat încrezătoare contesa.

Sophie a povestit totodată cum cei doi copii ai săi, Lady Louise Windsor şi James, vicontele Severn, "încă mai aşteaptă să-l vadă pe bunicul lor sosind în Land Rover-ul său verde".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.