Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sora argentinianului dispărut cu avionul și foștii colegi fac un apel disperat pentru ca autoritățile să continue căutările

captura video The Guardian
Indonezia cautari avion

Sora lui Emiliano Sala, Romina, şi jucătorii Diego Rolan şi Valentin Vada, foşti colegi ai argentinianului, au făcut un apel, joi, pentru ca autorităţile britanice că continue căutările avionului dispărut la începutul săptămânii, relatează News.ro.

“Apreciem cu adevărat eforturile făcute. Le mulţumim celor două cluburi şi tuturor celor care au ajutat, dar mesajul meu este următorul: vă rog, nu opriţi căutările. Eu simt că încă sunt în viaţă”, a spus sora fotbalistului dispărut, potrivit Le Figaro.

Rolan şi Vada, care au fost colegi cu Sala la Girondins Bordeaux, au postat mesaje video pe Twitter prin care au cerut să se continue căutările.

Diego Rolan a notat pe Twitter, după ce a postat mesajul video: “Mi se pare deplorabil faptul că trebuie să recurgem la această metodă pentru a le cere autorităţilor să continue să caute două fiinţe umane despre care nu se ştie unde se află şi în ce stare sunt”.

Citește și: Și-au condamnat fostul președinte la 13 ani de închisoare: A fost găsit vinovat de TRĂDARE, deși e fugit în Rusia

David Barker, reprezentant al căpităniei Guernsey, a anunţat, joi, încetarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla şi fotbalistul Emiliano Sala. Barker a precizatcă în acest moment şansele ca persoanele care erau în avionul dispărut să fi supravieţuit sunt foarte mici şi că, deşi căutarea nu mai este activă, cazul rămâne deschis.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.