Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sora lui Cristiano Ronaldo, internată în spital ca urmare a complicațiilor suferite din cauza Covid-19

www.thesun.com.uk
ronaldo sora

Sora lui Cristiano Ronaldo a fost spitalizată cu pneumonie, după ce a făcut Covid. Katia Aveiro şi-a spus povestea pe reţelele de socializare, precizând că nu era vaccinată când a luat virusul.

Katia Aveiro a anunţat într-o postare pe Instagram că a luat virusul, informează Mediafax.

„Întrucât ştirile călătoresc repede şi din respect pentru cei care mă urmăresc, voi împărtăşi adevărul cu voi: din 17 iulie am test pozitiv. Eram izolată la domiciliu, cu puţine simptome, dar respectând protocolul, aşa cum prevede legea. Toţi acasă au luat virusul, cu excepţia mamei mele (slavă Domnului). Videoclipurile pe care le-am filmat pe stradă au fost realizate înainte de boală. Din păcate, de vinerea trecută, pe 23, situaţia mi s-a înrăutăţit”, a scris femeia.

Despre starea ei, Katia Aveiro a adăugat: „Am făcut pneumonie din cauza nenorocitului de virus, pe scurt, am fost internată în spital şi iată că mă recuperez, mulţumesc Domnului şi mulţumesc spitalului Funchal cu o echipă medicală minunată”.

Şi a adăugat: „Îmi revin şi voi scăpa de asta ... Despre vaccine: nu l-am făcut, dar acum asta este ceea ce mă interesează cel mai puţin ... În grupul meu de pozitive erau oameni vaccinaţi şi au avut spitalizări şi simptome foarte puternice. Nu îmi vine să discut, momentan ceea ce mă interesează este recuperarea mea şi a celor care se află în această situaţie ca mine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.