Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cârstea, în semifinale la Nurnberg

Sorana Carstea

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Nurnberg dupa ce a trecut in trei seturi si doua zile de Yulia Putintseva. Romanca s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4 la capatul unei partide marcata de incidente cum rar se vad pe terenul de tenis, conform ziare.com.

Joi seara, duelul dintre Cirstea si Putintseva a fost intrerupt la scorul de 4-4 in setul decisiv, dupa ce Putintseva a facut tot posibilul pentru a iesi de pe teren. Mai intai, ea l-a anuntat pe arbitru ca nu mai vede mingea, iar cand arbitrul i-a spus sa continue meciul a acuzat o accidentare. Sorana a fost exasperata de modul in care adversara ei a tratat partida incat la un moment dat i-a strigat chiar "ce mai vrei acum?", amuzandu-i pe cei din tribune.Partida a fost intrerupta joi seara la scorul de 4-4 in setul decisiv din cauza intunericului, iar vineri, la reluare, Sori a castigat doua game-uri consecutiv asigurandu-si victoria.

Mai departe, pentru Sorana urmeaza un duel care, la prima vedere, pare foarte usor, urmand a juca in semifinale cu Barbora Krejcikova, din Cehia, (254 WTA), jucatoare venita din calificari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.