Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea a dat și ea LOVITURA: Românca s-a calificat în turul doi al Australian Open, după un meci spectaculos! Câți bani va primi

Sorana Carstea

Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias (Kazahstan), locul 60 WTA, calificându-se în manşa a doua a Australian Open.

Partida a durat două ore şi 19 minute. În ultimul game, românca a avut nevoie de şapte mingi de meci pentru a se impune în faţa adversarei sale. În acelaşi timp, Cîrstea a salvat două mingi de break.

Citește și: Un gigant din România PUNE LACĂTUL: Sute de angajaţi rămân ŞOMERI

Sorana Cîrstea va evolua în faza următoare cu sportiva cehă Lucie Safarova, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29, care a trecut, tot marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de australianca Ajla Tomljanovic, locul 107 WTA. Safarova conduce cu 4-1 în întâlnirile cu Sorana Cîrstea, dar ele nu au mai jucat din 2014.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la Australian Open cu un premiu de 80.000 de dolari australieni (52.000 de euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Cîrstea este a doua româncă în turul al doilea, la Melbourne, după Irina-Camelia Begu, care a acces în aceeaşi fază luni.

Încă două românce vor intra în primul tur al Australian Open marţi. Pe Rod Laver Arena urmează partida Simonei Halep, locul I WTA, cu australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card.

Citește și: S-a AFLAT: Cadouri de MII de euro pentru Iohannis. LISTA bunurilor, scoasă la iveală

Pe terenul 3, Ana Bogdan, locul 107 WTA, va evolua, în ultimul meci al zilei de marţi, cu Kristina Mladenovic (Franţa), locul 11 WTA şi cap de serie numărul 11, anunță News.ro.

Luni, în prima zi a AusOpen, românii au înregistrat trei eşecuri, prin Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.