Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Strasbourg

Sorana Cîrstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (31 WTA) a pierdut luni partida din primul tur al tabloului principal din cadrul turneului WTA 250 de la Strasbourg, fiind eliminată din competiție de franceza Clara Burel (122 WTA).

Sorana Cîrstea, favorită numărul 5 a turneului, a fost învinsă cu 7-6 (5), 6-4, după un meci foarte disputat, ce a durat cu un minut peste două ore.

În primul set, cele două sportive au făcut schimb de câte două break-uri și au dus jocul la tiebreak. Cîrstea a condus cu 3-1 și 5-4, dar ultimele 3 mingi au fost câștigate de franceză, care și-a adjudecat setul.

Românca a început cu două break-uri jocul secund, pe care le-a cedat mai apoi pe rând, franceza egalând la 4-4. La 6-5 pentru Burel, Cîrstea a salvat cincci mingi de meci pe propriul serviciu, dar nu a mai rezistat presiunii și a cedat la ultima scurtă trimisă de favorita gazdelor.

Pentru prezența în primul tur, Cîrstea va primi 2.546 de euro și 1 punct WTA. Ea urmează să intre săptămâna viitoare în competiție la Roland Garros, unde vor mai juca direct pe tabloul principal și Irina Begu, Ana Bogdan și Patricia Țig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.